Scroll Top

Informatieavond verduurzaming groot succes

'Wij overwegen een warmtepomp te kopen en zijn vooral op zoek naar info over wat voor soort pomp we zullen aanschaffen, ik wil mijn 50-jaar oude ark vervangen voor een duurzamere ark, hoe meld ik dit bij de gemeente' .... Zomaar een paar vragen die afgelopen 11 december werd gesteld tijdens de informatieavond Verduurzaming georganiseerd door de WVA in samenwerking met EnergyPro.

‘Wij overwegen een warmtepomp te kopen en zijn vooral op zoek naar info over wat voor soort pomp we zullen aanschaffen, ik wil mijn 50-jaar oude ark vervangen voor een duurzamere ark, hoe meld ik dit bij de gemeente’ ….
Zomaar een paar vragen die afgelopen 11 december werd gesteld tijdens de informatieavond Verduurzaming georganiseerd door de WVA in samenwerking met EnergyPro.

In de uitnodigingsmail werd de leden gevraagd om eventuele vragen omtrent het verduurzamen van hun waterwoning vast op de mail te zetten zodat deze goed voorbereid konden worden behandeld. Hier is in groten getale op gereageerd. Maar liefst meer dan 50 mensen kwamen naar het bezoekerscentrum Kademuren en Bruggen om antwoord te krijgen op hun eigen specifieke vragen en om algemene informatie te vergaren over (de praktische kanten van) verduurzaming. Het werd een gezellige, nuttige, maar vooral leerzame avond die zeker voor herhaling vatbaar is.

Hierbij de powerpointpresentatie verzorgd door EnergyPro.