Scroll Top
Algemene ledenvergadering WVA
Algemene ledenvergadering WVA
 

 

Ledenvergadering woensdag 30 november in teken verduurzaming woonboten

Om zowel de klimaatverandering, de gestegen energieprijzen en financiering van Poetin tegen te gaan willen we ons energiegebruik terugdringen. Dit geldt ook voor ons als woonbootbewoners.

Omdat woonboten qua besparingsmaatregelen afwijken van huizen en onderling sterk verschillen wordt er een menukaart ontwikkeld. Dit doen we als Woonbootvereniging Amsterdam in nauwe samenwerking met de Gemeente. Met deze menukaart kun je eenvoudig de geschikte maatregelen kiezen voor het verduurzamen van jouw woonboot.

Daarbovenop willen we een aantal woonbootbewoners opleiden tot energie coach om mede woonbootbewoners te helpen bij het maken van keuzes en bij de begeleiding van het verdere verduurzamingstraject. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitzoeken van leveranciers, beoordelen van offertes en controleren uitgevoerde werkzaamheden.

We streven ernaar om in iedere Amsterdamse woonboot buurt een dergelijke energiecoach op te leiden. Deze opleiding is gratis, tegenprestatie is dat je je woonboot buren helpt met je opgedane kennis. Een basiskennis over energiebesparing en verduurzaming is een pré. De opleiding zal medio november worden georganiseerd. Geïnteresseerd: stuur een mail naar info@woonbootverenigingamsterdam.nl.

Tijdens de ledenvergadering op woensdag 30 november van 20.30 tot 22 uur zullen wij de menukaart presenteren en de energiecoaches aan jullie voorstellen.

wo apr
20:00

Nautiek Amsterdam

Meld je aan